Verbeterde cabine voor Frisian Motors

Artikel delen

Frisian Motors introduceert een nieuwe cabine voor de Leffert voertuigen. Het bedrijf kreeg uit de bouw sector de vraag naar een verbeterde cabine. De huidige cabine is rondom niet compleet afgesloten, waardoor er toch regelmatig regen en kou in de wagen komt. Hierop heeft Frisian Motors in samenwerking een nieuwe cabine ontwikkeld.

Elektrische buggy

De nieuwe cabine is waterdicht en tochtvrij dankzij betere afdichting. Ook in de zomer is hij gebruiksvriendelijk, de voorruit kan op kierstand worden geopend of zelfs volledig worden opengeklapt. Daarnaast kunnen de zijruiten ook worden geopend of zelfs de gehele deur in enkele minuten verwijderen. Met de nieuwe cabine bent u verzekerd van alle comfort:  zowel ‘s winters als ‘s zomers.

De wereld blijft niet stilstaan. Er is verduurzaming nodig: dat weten we inmiddels allemaal. Doormiddel van slimme innovaties kunnen we hierin doorgroeien om onze ecologische voetafdruk te beperken. Zo is er ook in de bouwsector steeds meer vraag naar elektrische gebruikersmiddelen.

Frisian Motors speelt hierop in, met inmiddels alweer meer dan 12 jaar ervaring is het bedrijf duurzaam en milieuvriendelijk op weg met 100% volledig elektrisch rijden. Vaak krijgt het bedrijf de vraag of elektrisch rijden wel daadwerkelijk beter is voor het milieu. Het zit hem echter in de centralisatie. “Hiermee bedoelen we dat op dit moment elke normale auto een eigen verbrandingsmotor heeft met de daarbij behorende uitstoot van gassen en verbruik van brandstoffen. Als elektriciteit duurzaam wordt opgewekt is er geen sprake van uitstoot en belasting op het milieu bij elektrisch rijden.”

Elektrische buggy

Frisian Motors
www.frisianmotors.com