Werken aan de buitenruimte van morgen

Artikel delen

Als het gaat om de inrichting van de buitenruimte is dat voor iedereen vanzelfsprekend. Vandaag de dag is het moeilijk te realiseren dat er ooit geen wegen waren.

Wegwerkzaamheden

Dag en nacht zijn er vakmensen die zich bezig houden met de buitenruimte. Eén van de bedrijven die zich hiermee bezig houdt is Van Doorn. Sinds 1963 maakt het familiebedrijf uit Geldermalsen de buitenruimte voor iedereen duurzaam, mooi en veilig.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een forse onderneming met meerdere specialismen. Bij het oplossen van infrastructuurvragen zet het bedrijf hun kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring in. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, beheer of verbetering. Het bedrijf biedt voor iedere vraag een passende en betaalbare oplossing. Van Doorn staat het hele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar.

Optimale mobiliteit

Onze samenleving is steeds mobieler geworden. Een optimale mobiliteit vraagt om veilige, schone en betrouwbare infrastructuur. Dat is waar Van Doorn zich voor inzet. Het bedrijf legt aan, onderhoudt en beheert. Ze zorgt ervoor dat de infrastructuur voor iedereen bereikbaar en toegankelijk blijft. Nu én in de toekomst. Zodat u dagelijks gebruik kunt blijven maken van wegen en vaarwegen, tunnels, sluizen, verzorgingsplaatsen en bedrijventerreinen.

Werken aan de infrastructuur is een uitdaging. Immers, ook tijdens het werk moet de bereikbaarheid gegarandeerd zijn. Dit betekent een strakke planning én goede afstemming met de omgeving. Ook dat regelt het bedrijf voor u. Van Doorn heeft specialiteiten op het gebied van infra, zoals wegenbouw, geleiderail, reiniging en assetmanagement.

Van Doorn
www.vandoornbuitenruimte.nl