Greener doet het met een 10ft container

Artikel delen

Greener Power Solutions staat voor het emissieloos voorzien van tijdelijke stroomoplossingen. Een 10ft container met lithium-ion batterijen wordt aangestuurd door slimme software, waardoor het bedrijf een optimale inzage heeft in het verbruik van energie. Daarmee kan de klant met een eigen dashboard realtime zien wat het verbruik is en daarop zo nodig ingrijpen.

Tijdelijke stroomvoorziening

De Greener Battery is te huur voor tijdelijke stroomvoorzieningen. Met een vermogen van 318 kVA is hij leverbaar met een capaciteit van 336 kWh of 422 kWh. Met een betrouwbare en schone energievoorziening op de bouwplaats kan flink worden bespaard op dieselverbruik en 100 procent op de uitstoot van CO2 en stikstof op locatie.

Greener kan de batterijen indien nodig binnen een paar uur leveren, waardoor bouwers niet hoeven te wachten op een vertraagde bouwaansluiting. Werken met batterijen kan daarnaast zorgen voor een gunningsvoordeel of een hogere EMVI score, aldus Greener. Zeker nu steeds meer gemeenten het gebruik van elektrisch materieel in de bebouwde kom voorschrijven en het gebruik van dieselgeneratoren verbieden. De container met batterijen kan op een trailer worden geplaatst voor een flexibele inzet. Denk aan projecten dichtbij een Natura 2000 gebied.

Greener Power Solutions
www.greener.nl
Standnr. 321