Nieuwe lijn duurzame snelkoppelingen

Artikel delen

Afgelopen jaar heeft BBA Pumps een nieuwe lijn snelkoppelingen ontwikkeld. Daarbij was duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor het productieproces en de logistieke handeling. Distrimex Pompen & Service (onderdeel van de BBA group) presenteert de nieuwe producten onder de naam Handy.

snelkoppelingen

Handy is een nieuwe lijn snelkoppelingen en accessoires voor gebruik in leidingsystemen van mobiele pompen. De nieuwe snelkoppelingen hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van bestaande systemen.

Duurzaamheid

De koppeling is volledig recyclebaar. De gebruikte materialen hoeven niet bewerkt te worden voor betere conservering, waardoor er geen chemicaliën gebruikt hoeven te worden en dus de milieubelasting laag is.

Ultra lichtgewicht

Door slimme materiaalkeuze hebben de koppelingen een lager gewicht, zonder concessies te doen aan de sterkte en kwaliteit. Hierdoor zijn leidingen en koppelingen makkelijker te tillen, en blijven leidingen beter in balans tijdens het tillen.

Pomp

Meer arbeidsgemak

Leidingwerk aanleggen is handwerk. Dus daarom is veel aandacht besteed aan de hendels van het koppelingssysteem. Door de vorm van de koppelingen, liggen de hendels beter in de hand.

Beter te sluiten

Door moderne productietechniek zijn de Handy koppelingen maatvast en van constante kwaliteit, waardoor deze makkelijker te sluiten zijn. Ook is er minder kans op vervorming van het materiaal, waardoor koppelingen na jaren in gebruik nog dezelfde perfecte passing hebben.

snelkoppeling

De probleemloze sluiting

De Handy koppelingen en toebehoren zijn ontwikkeld met het oog op de best mogelijke ergonomie. Door het toepassen van handvatten op koppelingen, watermeters en kleppen, zijn deze goed en makkelijk op te pakken.

Distrimex Pompen & Service BV
www.distrimex.nl
Stand 513