Duurzaam begint bij Ahlmann met veelzijdig

Artikel delen

Ahlmann en Mecalac bezetten tijdens de TKD maar liefst twee kavels: 144 en 148. Ruimte genoeg dus voor live demonstraties. Het thema is: “Duurzaam begint met de veelzijdigheid van je materieel.” Met als toevoeging dat alle machines zijn voorzien van schone stage V motoren.

Elektrische graafmachineBij Ahlmann ligt de focus op de bekende zwenkladers, van de AS 600 (500 liter) tot en met de AS 1600 (1.600 liter). Ook telezwenklader AS 900 met een bakinhoud van 1.000 liter geeft acte de présence in Almere. Als eerste primeur probeert Ahlmann de 100% elektrisch aangedreven zwenklader eS 1000 naar de demonstratiezandbak te halen. Als tweede primeur presenteert Ahlmann Nederland de lang verwachtte 100% elektrische Mecalac e12 graafmachine. Die biedt een recordcapaciteit van 188 kWh accucapaciteit. Dat vertaalt zich in maar liefst acht aaneengesloten uren inzetbaarheid. Dus zonder concessies te doen aan het vermogen, doet hij zijn werk de gehele dag zonder de accu’s op te laden.

Van Mecalac zien we op de TKD de compact loaders MCL 2 en MCL8, de AX kniklader, de mobiele graafmachines 7, 9, 11 en 15MWR, de multi-grondverzetmachine 12MTX en rupsgraafmachines 6, 8 en 10MCR.

Ahlmann Nederland
Standnrs. 144 (Ahlmann) en 148 (Mecalac)
www.ahlmann.nl