State of the art sloop- en recycle-equipment op TKD

Artikel delen

Op de stand van Demarec is dit jaar veel nieuws te zien. Naast de lijn roteerbare vergruizers uit de EcoLine (voor machines van 4–55 ton) zullen als PRIMEUR ook 2 starre vergruizers getoond worden in de gewichtsklasse van 1700 en 2100 kg geschikt voor machineklasse van 15-30 ton. Daarnaast zal ook de eerst beschikbare 2-cilinder betonschaar met standaard cilinders getoond worden, de DCC-28 van 2500 kg, geschikt voor machines van 22-35 ton.

SloopmachineOok zal de befaamde Multi-Quick Processor (MQP) te zien zijn, maar ook een DXS-schrootschaar voorzien van het unieke DemaPower-System, dat zorgt voor 20% meer performace > meer tonnen verwerkt schroot per dag. Maar ook de kleine krachtpatser, de DMS-05 van 500 kg. zal te zien zijn. Deze kleine MultiSchaar kan worden voorzien van een Combi-bek voor de sloop, een ijzerbek en een kabelbek. Ook zullen er hydraulische hamers in de verschillende gewichtsklassen te zien zijn.

Er zijn ook veel producten van andere merken te zien die behoren tot de DemaTrade-lijn. Van zusterbedrijf Cangini niet alleen kleine sorteergrijpers maar ook een speciale kleine zeef met hydraulisch verstelbare zeefnetten. Van Hammer zal een schrootschaar van 1.100 kg. getoond worden en van EGLI een hydraulische magneet.

Sinds 2014 heeft Demarec zich gespecialiseerd in volledig hydraulische snelwisselsystemen. In aanvang eerst alleen met OilQuick, maar nu sinds een goed jaar ook leverancier van Steelwrist.

Beide merken zullen te zien zijn, als ook een demo-machine om de efficiëntie van het hydraulische wisselen te tonen.

Demarec
www,demarec.com/
Standnr. 171