Verbeterde S60 machinesnelwissel voor graafmachines

Artikel delen

Engcon is continu bezig om haar producten te verbeteren, met de ervaringen van onze klanten als uitgangspunt. De meest recente stap die engcon gemaakt heeft is de lancering van een nieuwe, verbeterde machinesnelwissel voor graafmachines van 12 tot 19 ton.

Tekst: Frank de Groot

Machinesnelwissel

De snelwissel is niet alleen sterker, maar zal het achteraf inbouwen van EC-Oil blokken ook eenvoudiger maken omdat deze geen slangen meer bevatten. Dat minimaliseert tevens het risico op lekkage. De eindklant zal ook merken dat de nieuwe snelwissel een hoger hydraulisch debiet heeft.

“Dankzij ons innovatiegedreven werk met de focus op de eindgebruiker, kunnen onze klanten erop vertrouwen dat engcon altijd state-of-the-art technologie levert. Ons pakket moet de totaaloplossing en het premium product zijn dat voldoetaan de wensen van onze klanten, nu en in de toekomst”, zegt Martin Engström, productmanager bij engcon.

Voordelen op een rij

Voordelen van de verbeterde machinesnelwissel S60:

  • EC-Oil blok zonder slangen, met als voordelen een langere levensduur en meer gemak bij onderhoud, service en achteraf montage.
  • Versterkte constructie, zowel zijdelings als in de graafrichting.
  • Een verhoogde stabiliteit rond bevestigingspunten aan de machine draagt bij aan een aangenamere gebruikservaring.
  • Verbeterde en flexibelere slanggeleiding tussen graafmachine en machinesnelwissel.
  • Vastgeschroefde hijshaak en de mogelijkheid van hijsogen.

engcon
www.engcon.com