Groei door tot Uitvoerder in de infra!

Artikel delen

Wil jij je carriĆØre naar een hoger niveau tillen? Grijp dan nu je kans en volg bij SOMA Bedrijfsopleidingen de opleiding tot Assistent Uitvoerder infra / Toezichthouder! In slechts 1 jaar tijd kun je de basis leggen voor een succesvolle loopbaan in de infrasector. šŸš§

Uitvoerder

Wat maakt de opleiding zo bijzonder? Naast een grondige theoretische kennis wordt de nadruk gelegd op praktijkervaring, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe vaardigheden. Je leert van ervaren professionals in het vak en krijgt de kans om te werken aan mooie projecten.

En het mooie is, na het afronden van de opleiding tot Assistent Uitvoerder infra kun je direct doorgaan met de opleiding tot Uitvoerder. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en vergroot je je kansen op een leidinggevende rol.

Wanneer starten de opleidingen? Vanaf 9 oktober biedt het bedrijf flexibele lesmogelijkheden aan, zodat je het kunt combineren met je werk of andere verplichtingen. Kies tussen een avond- of zaterdagprogramma en uit 1 van de 6 locaties verspreid over het land. Wat past het beste bij jou?

Dus maak van je passie voor de infra je professionele toekomst! Bouw samen met SOMA Bedrijfsopleidingen aan jouw succes. Wees er snel bij en meld je vandaag nog aan! Ze kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Voor meer informatie, data en locaties kijk je op de website.

SOMA Bedrijfsopleiding
www.somabedrijfsopleidingen.nl