Net zo sterk in lijnafwatering als in puntafwatering

Artikel delen

Bij de merken TBS en SVA denkt men vaak meteen aan alle soorten kolken en putafdekkingen “en daar zijn we best trots op”, vertelt Willy Bruckers, commercieel directeur bij de TBS-SVA GROEP.

Straatgoten

“Maar waar we ook trots op zijn is dat we de grootste leverancier zijn als het gaat om afwatering van grote infrastructurele werken zoals luchthavens en containerterminals. Onze FORTE verholen goten en SOLID roostergoten behoren tot de absolute Europese top met leveranties niet alleen in Nederland maar ook in o.a.  België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.”

Bruckers geeft aan dat het binnenstedelijk ook echt mooi mag en kan zijn. Het bedrijf levert namelijk ook design sleuf en roostergoten zowel zelfdragend gewapend van het type I, de instortmodellen type M of door landschapsarchitecten ontwikkeld Danish design. “We hebben het allemaal en ook nog in verschillende materialen”, aldus Bruckers.

kabelgoten“Maar ook bouwkundige oplossingen zijn ons niet vreemd” verteld hij, ”Onze CONDUCT-kabelgoten toegepast in vele situaties van waterstoftankstations tot KV 380 stations of grote industriële situaties op bedrijfsterreinen.”

“Door de combinatie van het advies van de accountmanager en de technische ondersteuning en project begeleiding van onze sales project engineer inclusief berekening en legplan krijgt men de optimale ondersteuning.”

“Maar waar we ook aangenaam verrast over waren is de succesvolle presentatie van de Mini Raingarden op de beurs openbare ruimte, een prefab betonnen  goot die waterzuivering, buffering en infiltratie combineert met vergroening” besluit Bruckers.

TBS-SVA
www.tbs-sva.nl