Exclusief partnerschap markeert nieuwe mijlpaal in groentechniekbranche

Artikel delen

Van Veldhuysen Groentechniek BV, gevestigd in het hart van de Utrechtse heuvelrug en bekend om hun voortreffelijke dienstverlening, viert een nieuwe mijlpaal in een geschiedenis die zich uitstrekt over 75 jaar. Vanaf 1 maart treedt het bedrijf op als de exclusieve verkoop- en servicepartner van EuroGate International, een specialist op het gebied van grondboren en palenrammers. Deze samenwerking markeert een nieuwe fase voor beide organisaties.

Bevestiging partnerschapDeze samenwerking is een verrijking voor zowel Van Veldhuysen als EuroGate International. Martijn Vos, vertegenwoordiger van Van Veldhuysen, staat klaar om klanten te bedienen met zijn expertise en passie voor tuin- en parktechnologie.

Het paradepaardje van deze samenwerking is de introductie van de EJ 520, een geavanceerde éénmans grondboorset van het huismerk EGI. Uitgerust met een krachtige Honda 4-takt motor, biedt deze set, die geproduceert is in Nederland, niet alleen een indrukwekkende prestatie, maar ook een aanzienlijk lagere geluidsproductie en emissie in vergelijking met traditionele 2-takt motoren. Dit markeert slechts het begin van een veelbelovende uitbreiding van het assortiment, waarbij op termijn ook de palenrammers zullen worden toegevoegd.

Grondboorset Wat Van Veldhuysen Groentechniek onderscheidt, is niet alleen hun uitgebreide assortiment, maar ook hun toewijding aan klantenservice. Met deze nieuwe samenwerking zal het bedrijf nu ook service en onderhoud voor EuroGate-producten aanbieden, met als doel de dienstverlening aan klanten verder te verbeteren.

Kortom, Van Veldhuysen Groentechniek zet een stap vooruit in de sector met de ondersteuning van EuroGate International, gericht op het leveren van kwalitatieve producten en service die aan de verwachtingen van hun klanten voldoen.