Laat ook uw machine beveiligen

Artikel delen

Bent u ook op zoek naar een oplossing tegen vandalisme, schade bij sloopwerk of wilt u dat uw werknemers veilig kunnen werken achter op de machine? Dit is een uitdaging die veel bedrijven in de bouw- en sloopsector dagelijks het hoofd moeten bieden. Veiligheid van personeel en bescherming van kostbaar materieel staan voorop om onnodige kosten en risico’s te vermijden.

Brand Equipment uit Gramsbergen is de leverancier van op maat gemaakte vandalisme, demolition guards en handrails voor alle soorten bouw-, bosbouw- en sloopmachines van het merk Cabcare. In de afgelopen 20 jaar heeft Cabcare zijn ontwerpen doorontwikkeld om de meest complete leverancier te worden van vandalismeschermen en demolition guards voor alle soorten bouwmachines.

Cabcare is de producent van beschermingsproducten voor de meeste merken bouwmachines. Door de jarenlange ervaring is het bedrijf in staat om afschermingen te ontwerpen, of het nu gaat om vandalisme of sloop, die voldoen aan alle huidige wetgeving, zodat wordt gegarandeerd dat de cabine- en machinecertificering wordt gerespecteerd.

Bescherm uw investering met de vandalisme- en sloopbeschermingen en zorg ervoor dat uw machines en machinisten veilig zijn. Profiteer van lagere verzekeringskosten en voorkom onnodige stilstand als gevolg van cabinevandalisme. Brand Equipment heeft een uitgebreid assortiment vandalismebeveiligingssets op voorraad.

Naast vandalismebeveiligingssets heeft het bedrijf ook een ruim assortiment aan handrails. Deze bieden bescherming aan de machinist/monteur bij werkzaamheden achterop de graafmachine. De handrails zijn ontworpen om op bestaande bevestigingen te worden geschroefd, waardoor boren of lassen aan de machine niet nodig is.

Brand Equipment
www.brandequipment.eu