Nieuw voegmiddel belooft revolutie in bestratingsonderhoud

Artikel delen

In reactie op de vraag van klanten heeft Normeco, specialist in voegmaterialen, een nieuw product ontwikkeld: StoneFlex Finish. Dit product is bedoeld voor het maken van smalle en gladde voegen en bouwt voort op de bestaande technologie van het bedrijf.

Voegmiddel voor bestratingStoneFlex Finish is ontworpen om efficiënt voegen te creëren in bestratingen, variërend van 0,5 mm tot 5 mm breed. Daarnaast kan het, in combinatie met het standaard StoneFlex product, worden gebruikt voor voegen tot 40 mm. Dit nieuwe product kenmerkt zich door een fijne zandkorrelgrootte van 0,06 tot 0,25 mm, waarmee zelfs de kleinste voegen volledig gevuld kunnen worden. Dit maakt het ook mogelijk om betonstenen die voorheen moeilijk te voegen waren, effectief te beschermen tegen onkruid en erosie.

Een extra voordeel is dat de voeg zeer glad wordt afgewerkt. De voegmortel onderscheidt zich door zijn elasticiteit, wat vooral nuttig is voor het gebruik bij keramische tegels, zowel met als zonder betonnen onderlaag. Daarnaast is het geschikt voor alle soorten bestrating.

Door de unieke formule kan StoneFlex Finish met veel water geactiveerd worden en het schoonspoelen van het oppervlak kan met veel water. Hierdoor kunt u eenvoudig een sluier voorkomen. Het product is verkrijgbaar in vier kleuren: Basalt, Donkergrijs, Lichtgrijs en Ivoor, waardoor het aanpasbaar is aan diverse esthetische voorkeuren.

StoneFlex (Finish) is een verbeterde versie van polymeervoegen in het algemeen en hij heeft goede eigenschappen. Zo kan StoneFlex (Finish) veel beter tegen een hoog grondwaterpeil en hij kan zelfs ingezet worden bij lichte stabilisaties.

Normeco
www.normeco.nl/stoneflex