Robuuste GSM voor bouw

Artikel delen

Met de Nokia 3720 heeft Nokia een echte robuuste telefoon welke uitermate geschikt is voor de bouw.

De Nokia 3720 heeft een IP-54 certificaat voor haar uithoudingsvermogen. Dit houdt in dat deze mobiele telefoon onder andere spat waterdicht is. Ook is het bestendig tegen zand, aarde en stof.
Het toestel kan ook zeer goed tegen een stootje en zal een val op grond gewoon overleven.

Nokia 3720 Classic Grey Applicaties

De Nokia 3720 Classic Grey beschikt ook nog over enkele goede applicaties. Zo heeft deze GSM een 2.0 megapixel camera met LED flits zodat je foto’s en video’s kunt maken zowel overdag als in het donker. Ook voor de muziekliefhebber heeft deze GSM wat te bieden. Het toestel heeft namelijk een MP3 speler. Deze speelt onder andere MP3, AAC en WMA bestanden af. Ook ontbreekt een FM radio niet op deze Nokia telefoon. De 3720 heeft ook Nokia Maps standaard voorgeïnstalleerde zodat het toestel gebruikt kan worden om mee te navigeren.

Nokia 3720 Classic Grey Algemene Specificaties

De Nokia 3720 is dus een toestel dat met recht robuust en onverwoestbaar genoemd mag worden. Deze GSM heeft verder een vrij standaard design een totale afmeting van 115 x 47 x 15mm met een gewicht van 94 gram. het scherm is een 2.2 inch groot QVGA kleuren scherm. De 3720 maakt gebruik van het Symbian S40 besturingssysteem dat ook op eerdere Nokia’s gebruikt werd. Om bestanden op te slaan heeft de 3720 een intern geheugen van 25mb. Dit kun je nog uitbreiden met een MicroSD geheugenkaartje. Het overzetten van bestanden kan waarschijnlijk gedaan worden via een USB verbinding, daarnaast heeft deze mobiele telefoon ook bluetooth 2.1. Verder zorgt de sterke batterij ervoor dat de Nokia 3720 Classic Grey een zeer respectabele gespreks- en stand-by tijd heeft van 420 minuten en 432 uur.

Nokia 3720 Andere Kleuren

De Nokia 3720 is niet alleen verkrijgbaar in de Classic Grey variant. Typhone biedt ook andere kleur varianten aan van deze robuuste mobiele telefoon namelijk: Nokia 3720 Classic Yellow

Voor meer informatie klik hier