4-takt motordoorslijper ongeëvenaard stil en zuinig

Artikel delen

Dolmar breidt het assortiment uit met een 76 cc motordoorslijper. Dankzij de moderne 4-takt motor is deze doorslijper stiller, schoner en zuiniger dan alle bestaande motordoorslijpers. De Dolmar PC-7614V is voorzien een vrijhangende antivibratie aandrijving, zodat de machine tijdens het werk minder trillingen produceert. Stratenmakers en hoveniers kunnen zo langer met de machine doorwerken.

Het nieuwe hoogwaardige drievoudige filtersysteem zorgt voor een betere stoffiltering. Er treedt aanzienlijk minder slijtage op en de motordoorslijper gaat langer mee. Met deze 4-takt machine denkt Dolmar zowel aan de gebruiker, het milieu als de omgeving.

De lagere uitstoot van schadelijke stoffen, minder trillingen, een lagere geluidsproductie en lage verbruikskosten gelden als de belangrijkste voordelen van deze nieuwste Dolmar 4-takt motordoorslijper. De uitstoot is bijna 60% minder dan de wettelijke norm en het geluidsdrukniveau bedraagt 95 dB(A). Professionals kunnen de machine gemakkelijk starten door het automatisch decompressieventiel, dat voor minder weerstand zorgt bij het aantrekken van het startkoord. De machine weegt ongeveer 12 kg en is geschikt voor slijpschijven tot  350 mm. Dolmar levert de motordoorslijper standaard met een watertoevoerset voor stofreductie tijdens het slijpen.

 

Innovatief

Door toepassing van het nieuwe drievoudige filtersysteem is de machine optimaal beschermd tegen de schadelijke werking van stof. Het onderhoudsinterval is met dit nieuwe hoogwaardige filtersysteem sterk verbeterd. De doorslijpers zijn uitgerust met een automatische chokeschakelaar, waardoor de kans op verzadiging van de motor nihil is.

 

Dolmar, Eindhoven, (040) 206 40 40, www.dolmar.nl