Antislip voorziening voor veilig begaanbare bruggen

Artikel delen

Bij Safegrip on Site® wordt bij onder andere bruggen en steigers in de reeds bestaande, gemonteerde dekdelen ter plaatse een professionele en duurzame antislip voorziening aangebracht. Binnen zes uur na afronden van de werkzaamheden zijn de dekdelen weer normaal bruikbaar. Dankzij deze safegrip zijn de dekdelen bij met name nat weer goed en veilig begaanbaar.

Safegrip on Site® is van Regge Hout uit Goor (Overijssel) en is een betaalbaar en milieuvriendelijk alternatief voor nieuwe dekdelen met antislip voorziening. Aanleiding voor het ontwikkelen van de safegrip is de behoefte uit de markt in combinatie met het streven van Regge Hout om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. In het verleden werden dekdelen zonder antislip voorziening – of met een versleten antislip voorziening – vervangen door nieuwe dekdelen. In enkele gevallen werd ook wel een niet-duurzame antislip voorziening aangebracht. Dit bracht hoge kosten met zich mee en langlopende vervangingstrajecten.
Safegrip on Site® is uniek vanwege het ter plaatse aanbrengen van een zwaluwstaartprofiel in de te behandelen dekdelen. Aansluitend wordt het profiel gevuld met gepatenteerde twee-componenten kunststof en ingestrooid met kwartszand. Dit zorgt voor een slijtvaste en duurzame antislip voorziening waarbij de dekdelen niet vervangen hoeven te worden, noch gedemonteerd.

Regge Hout, Goor, (0547) 28 63 50, www.reggehout.nl/safegrip-on-site