Grote voorjaarsveiling in Moerdijk

Artikel delen

Nog even en er staan weer lange rijen graafmachines, dump trucks, walsen en vele andere machines netjes opgelijnd op het terrein van Ritchie Bros. in Moerdijk (Noord-Brabant). Op 8 en 9 mei houdt Ritchie Bros. op haar Nederlandse veilinglocatie een grote voorjaarsveiling, waarbij vele honderden machines en trucks aan de hoogste bieders verkocht zullen worden. In het actuele aanbod, wat te vinden is op www.moerdijkveiling.nl, zijn o.a. opgenomen ongebruikte Hitachi wielladers en graafmachines, Spierings mobiele torenkranen, een ongebruikte DAF/Sany betonpomptruck, Caterpillar bulldozers, Volvo knikdumpers, ongebruikte XCMG mobiele hijskranen, Fuchs material handlers en nog veel meer. Het aanbod groeit door tot aan de veilingdagen.

In de veilingen van Ritchie Bros. gelden geen minimum biedingen of vastgestelde prijzen, waardoor alle items altijd verkocht worden aan de hoogste bieders. Dit trekt vele bieders uit een veelvoud van landen aan – bij een gemiddelde veiling in Moerdijk nemen bieders uit meer dan 70 landen deel, hetgeen een gunstige verkoopomgeving creëert voor de inbrenger.

Al meer dan honderd grote en kleine bedrijven hebben voor de voorjaarsveiling in Moerdijk materieel ingebracht in de veiling. Bedrijven die interesse hebben om machines te verkopen in een aankomende veiling kunnen bij Ritchie Bros. terecht. Meer informatie en een volledig overzicht van het veilingaanbod is te vinden op www.moerdijkveiling.nl. Het kantoor in Moerdijk is telefonisch bereikbaar op 0168 – 392 200.

Bezoek de veiling:

https://www.rbauction.com/visit-moerdijk-auction