DEMAREC importeur van OilQuick voor Nederland

Artikel delen

OilQuick is een vol automatisch snelwissel-systeem voor graafmachines, waarmee hydraulische uitrustingsstukken kunnen worden aangesloten en losgekoppeld vanuit de bestuurderscabine.

De machinist kan binnen enkele seconden wisselen tussen diverse uitrustingsstukken zoals een beton- of schrootschaar, sloop- en sorteergrijper, hydraulische hamer of magneet, compactor, kantelbak of tiltrotator. Kortom, altijd het juiste uitrustingsstuk voor het werk. Andere belangrijke voordelen van het OilQuick systeem zijn:

•    Tot 30% sneller de sloopklus uitvoeren
•    Minder machines nodig doordat machines efficienter worden ingezet
•    Weinig of geen kapotte slangen
•    Minder stilstand van de machine.

OilQuick, de absolute nummer 1 op het gebied van volledig hydraulische snelwisselsystemen is het meest geavanceerde en doorontwikkelde systeem op de markt. Leverbaar voor graafmachines  leverbaar in diverse modellen voor machines van  1 tot 120 ton. En voor wielladers van 5 tot 33 ton. Het OilQuick systeem maakt niet alleen uw machine flexibeler, concurrenender en kosteneffectief maar ook uw  gehele bedrijfsvoering.

Demolition and Recycling Equipment B.V.

Den Hoek 10, 5845 EL  St. Anthonis
The Netherlands
Telefoon:  +31(0)485 442300
Fax:  +31(0)485 442120
Email: info@demarec.com
Website: www.demarec.com