Historisch Grondverzet-evenement verplaatst

Artikel delen

Het jaarlijks terugkerende historische grondverzet-evenement van de Vereniging Historisch Grondverzet (kortweg Higro) vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie. Nadat het vier maal is gehouden op het Recreatieoord De Maashorst in Schaijk heeft de organisatie dit jaar Harrie Maessen bereid gevonden om zijn zandwinning ‘De Witte Vennen’ aan de Vennenweg in Oostrum bij Venray ter beschikking te stellen voor het evenement. Dat wordt gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014.

De organisatie hoopt binnenkort 50 tot 60 machines en voertuigen aangemeld te krijgen, waarna de inschrijving sluit omdat het terrein niet meer toelaat en de veiligheid gewaarborgd moet blijven. Er hebben zich inmiddels al ruim 25 deelnemers gemeld. Om met een machine of truck deel te nemen dien je lid te zijn of worden van de Vereniging Higro. Bezoekers kunnen het evenement gratis bezoeken.

Meer informatie: www.historischgrondverzet.nl