Tweedaagse praktijkcursus ‘Goed houtgebruik’ SHR en gemeente Zaanstad

Artikel delen

Voor plannenmakers, beheerders en ingenieursbureaus organiseert SHR voor de derde keer een praktijkcursus, die dit jaar in samenwerking met de gemeente Zaandam plaatsvindt. De mogelijkheden voor goed houtgebruik binnen GWW, funderingen en constructies worden besproken. Ook worden de effecten van goede en foute keuzes in de praktijk  getoond. Dit gebeurt onder andere aan de hand van twee excursies: één lopend en één met een boot.

Informatie

De cursus vindt 17 en 18 juni plaats in Zaandijk. U kunt zich, tot uiterlijk 31 mei 2014 opgeven voor deze cursus. De cursus gaat door bij een minimum deelname van 10 personen en is gelimiteerd tot 30 personen. Meer informatie en het inschrijfformulier treft u aan op www.shr.nl.