Wegdekreflectie als centraal onderdeel tijdens Infra Relatiedagen

Artikel delen

Infra Relatiedagen biedt op 28, 29 en 30 oktober 2014 wederom het platform waar ondernemers uit de grond-, weg- en waterbouw samenkomen in Evenementenhal Gorinchem. Nieuw dit jaar is de specifieke aandacht voor dé innovatie van het moment: wegdekreflectie. Een samenwerking tussen Evenementenhal en Rotim Steenbouw heeft geresulteerd in een uniek plein tijdens Infra Relatiedagen.

Wegdekreflectie Plein
Bedrijven gerelateerd aan wegdekreflectie worden door middel van het Wegdekreflectie Plein gecentreerd op de beursvloer van Infra Relatiedagen Gorinchem. Rogier van Diepen van Rotim: “Deze belangrijke ontwikkeling in de branche verdient aandacht tijdens een vakevenement als Infra Relatiedagen.” Bekende gezichten uit de branche, zoals De Hoop Terneuzen, De Beijer Kekerdom, , Kijlstra Beton, van de Bosch beton, Esha Infra Solutions , en Tauw zijn zeer nauw betrokken bij wegdekreflectie en zullen op het plein vertegenwoordigd zijn. Een belangrijke bezoekersdoelgroep voor dit specifieke onderdeel bestaat uit overheid, gemeenten en Rijkswaterstaat en provinciën.

Wegdekreflectie
Wegdekreflectie staat voor veiligheid en besparen. Het verlichten van geasfalteerde wegen, fietspaden en bedrijfsterreinen vraagt veel energie. Dit kan worden gereduceerd als er licht reflecterend asfalt wordt toegepast. Hierbij wordt een natuurlijk wit toeslagmateriaal aan asfalt toegevoegd. Dit is een gesteente met een zeer hoge natuurlijke witheid welke voldoet aan de hoogst gestelde eisen die in Nederland gelden. Op een groot aantal plaatsen in Nederland is dit type gesteente al met succes toegepast in licht reflecterend asfalt.

Deelname
Bedrijven werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw, met interesse voor deelname kunnen contact opnemen met de beursorganisator Mariette Mulders: mariettamulders@evenementenhal.nl of 0523 – 289 892.