Lichte en compacte klepelmaaier

Artikel delen

Giant is overgestapt op een kwalitatief betere klepelmaaier. De maaiers zijn licht, compact en daardoor laag. De chauffeur heeft hierdoor goed overzicht op zijn werk. Verder biedt de klepelmaaier meer mogelijkheden voor het gebruik van andere klepels. Afhankelijk van de toegepaste klepels kunnen ze verticuteren, ruw terrein maaien en gazons maaien.

De maaier wordt aangedreven door een hydromotor. Deze zit aangesloten op de dubbelwerkende functie voorop de Giant hefarm. De hydromotor vraagt een olieopbrengst van 35 tot 40 liter per minuut. Dit maakt de maaier geschikt voor alle Giant modellen. Verder is een lekolie aansluiting noodzakelijk. De nieuwe klepelmaaiers zijn leverbaar in werkbreedtes van 120, 140 en 160 cm. Daarnaast kunnen de klepelmaaiers ook geleverd worden met dubbele aanspan.

Tobroco, Oisterwijk, (013) 52 112 12, www.tobroco.com/nl/klepelmaaiers.html