CROW Infradagen 2014: vakkennis bijwerken in 2 dagen

Artikel delen

Op 18 en 19 juni zijn de CROW Infradagen 2014 in Ermelo. Dit tweejaarlijkse evenement richt zich op ontwikkelingen, mogelijkheden en kansen op het gebied van infrastructuur en wegenbouw in Nederland. Wilt u in één keer bijgepraat zijn over wat er in Nederland speelt? Dan zijn de Infradagen een ‘must’ om te bezoeken.

Het tweedaags programma bestaat uit interessante thema’s, met parallelsessies gevuld met korte presentaties (papers). Onderwerpen als constructies en asfalt-, beton- en elementenverhardingen, onder- en bovenbouw, ophogingen, in-situ metingen en laboratoriumproeven, ontwerp, beheer en onderhoud, materialen, en monitoring staan dit jaar op het programma. Dit jaar is er ook een extra programmaonderdeel, waarin studenten een podium krijgen. De programmering, thema-indeling van de sessierondes en de voorlopig geaccepteerde bijdragen zijn bekend.

Voor wie zijn de CROW Infradagen?

De Infradagen zijn bedoeld voor wie binnen het Rijk, bedrijfsleven, (de)centrale overheid, branche- en belangenorganisaties, kennisinstituten en onderwijsinstellingen meer wil weten wat er leeft en gebeurt binnen wegbouwkundig Nederland. Bijvoorbeeld:
•    specialisten, onderzoekers, adviseurs op gebied van geotechniek en wegbouwkunde;
•    uitvoerenden (bouwplaatsmanagers, hoofduitvoerders, toezichthouders);
•    projectleiders, programmamanagers, afdelingshoofden;
•    ontwerpers, bestekschrijvers (engineers);(weg)beheerders;beleidsmedewerkers.

De CROW Infradagen vinden in 2014 plaats in Hotel Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo, Staringlaan 1, 3852 LA in Ermelo.

Meer weten en aanmelden? Ga naar www.crow.nl/infradagen2014.