Eerste editie Grondverzet Vakdagen Venray 2014

Artikel delen

Evenementenhal organiseert van 2 tot en met 4 december 2014 de eerste editie van Grondverzet Vakdagen op haar locatie in Venray. Grondverzet Vakdagen is het vakevenement die vraag en aanbod binnen de grondverzetsector samenbrengt. De combinatie van een vakbeurs, indoor demonstratieterrein en een kennis event zorgt voor een compleet nieuwe beursbeleving.

Op de beursvloer presenteren exposanten nieuwe technologische ontwikkelingen en noviteiten. In de naastgelegen beurshal worden deze vernieuwende toepassingen en grondverzetmaterieel live gedemonstreerd. Ruim 150 vrachtwagens beladen met zand worden in de demonstratiehal gelost om zo tot een dynamische omgeving te komen. Reed Business, de organisatie achter het vakblad Bouw Machines, doet er nog een schep bovenop en organiseert tijdens dit vakevenement een Kennis Event, gericht op actuele onderwerpen in de branche.

Bezoekers
Grondverzet Vakdagen is speciaal voor vakbezoekers afkomstig uit Nederland, België en grensgebied Duitsland die zich oriënteren op het aankopen, leasen of huren van nieuw grondverzetmaterieel. Daarnaast is het voor mensen die met grondverzetmaterieel werken de moeite waard om een bezoek te brengen.
Evenementenhal Venray draagt zorg voor een gastvrije en geheel verzorgde beursomgeving. Exposanten, maar ook de vakbezoekers van Grondverzet Vakdagen kunnen kosteloos genieten van een hapje en drankje en hoeven geen parkeerkosten te betalen.

Meer informatie
Meer informatie over deelname of een beursbezoek is te vinden op de website www.evenementenhal.nl. Officiële partners Grondverzet Vakdagen: Gerlasco bv, Het Zwarte Corps, Wynmalen & Hausmann Liebherr, Vakblad Bouw Machines, Eurosteel bv en Etec Grondverzet Machines en Werktuigen.