IMSO ROETFILTERS en ANTI DIESTAL BRANDSTOF SLOT

Artikel delen

MINI ROETFILTERS    

Imso heeft nu de kleinste roetfilters voor de GWW sector en deze zijn zeer interessant voor alle mini-GWW machines. Deze roetfilters, speciaal voor de minikranen en trilplaten, worden op maat gefabriceerd, zodat ook bij deze machines het roetfilter in de plaats komt van de bestaande demper.
Uiteraard zijn ook deze mini-roetfilters voorzien van het unieke IMSO reinigingssysteem. Met de Imsorb bio roetreiniger, waarbij het roetfilter niet gedemonteerd hoeft te worden, wordt het roetfilter gereinigd.  
De reiniging dient slechts 1 maal in de 500 draaiuren gedaan te worden. Dit kan gelijktijdig met het periodiek onderhoud aan de machine en duurt niet langer dan 30 minuten. Speciaal gereedschap is niet nodig.
Mini roetfilters zijn voorzien van TÜV testrapport, voldoen aan de Arbo eisen zodat er veilig inpandig gewerkt kan worden. Uiteraard ook bij de IMSO Mini roetfilters geen vermogensverlies en geen extra brandstofverbruik.  

BRANDSTOF SLOT ANTI-DIEFSTAL

Nu ook bij IMSO een anti-diefstal slot, ter voorkoming van het leeghalen van de brandstoftank.
Het brandstofslot bestaat uit een rvs pijp met 3 klemlippen. Eenmaal gemonteerd, komt deze er niet meer uit; ook niet met zwaar gereedschap.
Het brandstofslot wordt op standaardlengte geleverd en dient op maat gemaakt te worden, zodat het op de bodem van de tank rust.
Het brandstofslot wordt op de diameter van de bestaande tankaansluiting geleverd.
Prijzen vanaf € 182,50.

Stand nummers van beide beurzen zijn op dit moment bij beursleiding nog niet bekend.