Bosch Beton keerwanden staan voor kwaliteit en lange levensduur

Artikel delen

Betonnen keerwanden zijn voor veel doeleinden een passende oplossing. Zowel binnen de GWW-sector alsook voor andere, zoals de agrarische sector. Bosch Beton uit Kootwijkerbroek is binnen Nederland de grootste producent van keerwanden.
 
Topkwaliteit
Brand Jan van den Bosch van Bosch Beton, vertelt hier meer over: “We onderscheiden ons in de markt door onze snelle levering en doorlooptijden. Zo beschikken we altijd over een voorraad van 5000 van verschillende types keerwanden . Onze wanden zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle constructieve eisen zoals Eurocode CE-markering en KOMO-certificering. Daarnaast houden we ons bezig met het verbeteren van de kwaliteit van het beton, zoals met hoog sterkte beton. We berekenen onze producten op een levensduur van 50 jaar. Deze duurzaamheid passen we toe op alle producten die we maken.”

Eigen constructieve ontwikkeling
Naast het standaard assortiment, met een hoogte tot maar liefst zes meter, ontwikkelt Bosch Beton ook maat specifieke producten. “We hebben een eigen afdeling waar op constructief gebied ontwikkelingen worden uitgewerkt in een 3D-model. Deze dienstverlening vormt vooral voor architecten en constructeurs een handreiking om tot maatproducten te komen.” Een voorbeeld hiervan is het recentelijk gerealiseerde geluidsscherm voor de wijk Prinsenpoort in Zwolle. De keerwanden hebben een bijzondere structuur, welke door onze constructeurs is uitgewerkt voor productie,” aldus Vanden Bosch.
“Door met een eigen afdeling te werken, is het voor ons mogelijk om wensen van bijvoorbeeld architecten in specifieke ontwerpen uit te werken. En omdat dit digitaal verwerkt wordt in een 3D-model, wordt gelijk duidelijk of het zo uitpakt als bedoeld.”
 
Service
Naast de ruime voorraad, het maatwerk en de kwaliteit is de servicedienst een van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf. “Daarmee bieden we onze klanten allerlei vormen van ondersteuning. Of het nu gaat om onderhoud, afdichting of assistentie bij het plaatsen van de keerwanden, we zorgen ervoor dat onze producten op beste manier worden geleverd.” vertelt Van den Bosch. “Wij bieden kwaliteit en dat vertaalt zich in 20 jaar fabrieksgarantie.”

Bosch Beton uit Barneveld is exposant tijdens de Infratech 2015. U vindt ze op standnummer 1509.
 
Bosch Beton Nederland
Postbus 173
3770 AD Barneveld
T: 0342 – 44 10 50
info@boschbeton.nl
www.boschbeton.nl