Push to Talk

Artikel delen

KPN Critical Communications biedt als eerste in Nederland, samen met haar partner Ericsson, de dienst KPN Push-To-Talk. Hiermee is met één druk op de knop directe spraakverbinding met een groep of individu mogelijk over het mobiele 3G- of 4G-netwerk van KPN in Nederland. Op deze manier kan direct worden gecommuniceerd met een collega op een andere vestiging of een monteur bij een klant zonder te telefoneren of te wachten op verbinding. KPN Push-To-Talk draagt bij aan de efficiency in de werkprocessen van bedrijven en in combinatie met KPN Protect aan de maximale bescherming van alleenwerkers.

KPN Push-To-Talk is een cloud service gekoppeld aan het mobiele netwerk van KPN. U kunt Push-To-Talk gebruiken op de Sonim XP5560 Bolt, welke is voorzien van een speciale Push-To-Talk knop, of op uw eigen mobiele telefoon (Android of IOS). Er zijn 2 abonnementsvormen beschikbaar. Afhankelijk van het abonnement beschikt u over GPS-locatiebepaling, realtime aanwezigheid en beschikbaarheidsinformatie van contacten, prioriteitsoproepen en een web based management tool. KPN Push-To-Talk biedt met de additionele Dispatcher software een volwaardige meldkamerapplicatie. 

KPN Protect
KPN Push-To-Talk is een nieuwe dienst in de portefeuille van KPN Protect. Door te kiezen voor een complete veiligheidsoplossing worden alleenwerkers beschermd, risico’s op de werkplek verkleind en wordt geconformeerd aan wet- en regelgeving. U kiest met KPN Protect voor een maximale veiligheidsoplossing door gebruik te maken van een ultra robuuste XP5560 Bolt telefoon, een eenvoudig te gebruiken cloud monitoring service, 24/7 expert alarmopvolging inclusief aansturing van eerstelijns hulpdiensten en Push-To-Talk. Lees meer over KPN Protect op www.kpn.com/protect. 

Meer informatie:
Telefoon: 010 – 457 27 27
Online: kpn.com/pushtotalk