Cameratoezicht op het werk

Artikel delen

Cameratoezicht is een ‘hot topic’ evenals ‘Handen af van de Hulpverlener’. Onze maatschappij verandert steeds meer naar een ‘netwerk’ en ‘social media based’ maatschappij. De snelle ontwikkeling van technologieën biedt burgers en bedrijven een scala aan mogelijkheden. KPN Critical Communications gelooft in ‘the internet of everything’. Al deze verbindingen tussen objecten, processen en mensen zijn geen doel op zich, maar dragen bij aan het veilig kunnen werken van de hulpverleners en professionals.
 
Door de komst van 4G lijken de mogelijkheden onbegrensd, zoals haarscherp beeld en geluid streamen. Hierdoor is mobiel cameratoezicht voor zowel hulpdiensten als bedrijven binnen handbereik gekomen. Experts kunnen vanaf kantoor meekijken met monteurs in het veld om ze, indien nodig, ondersteuning te bieden, waardoor bedrijven efficiënter en effectiever werken. Meldkamers die meekijken met de hulpverlener op straat, of tijdens een evenement, om in geval van een calamiteit snel en adequaat te acteren.
KPN Critical Communications heeft hoogwaardige oplossingen van Zepcam op het gebied van body-worn video en mobiele video voor professioneel gebruik opgenomen in het portfolio. De hoogwaardige camera-oplossingen bieden een geïntegreerde end-to-end oplossing voor hoge videokwaliteit. Beelden worden gedeeld via WiFi, 3G, en/of 4G/LTE live streaming. Medewerkers kunnen efficiënter worden ingezet en de camera draagt bij aan de veiligheid op locatie.
 
KPN Critical Communications, Zoetermeer, www.kpn.com/camera