Eerste Nederlandse materieelveiling van 2015

Artikel delen

Op 26 & 27 februari 2015 zal ’s werelds grootste materieelveiler Ritchie Bros. Auctioneers op haar Nederlandse terrein weer honderden machines en trucks aan de hoogste bieders verkopen. De veilingen in Moerdijk worden een aantal keer per jaar gehouden en door honderden Nederlandse en internationale bieders bezocht. Bieders kunnen zowel op locatie in Moerdijk als live via het internet mee bieden op de machines. Meer weten? Ritchie Bros. Auctioneers staat ook op de Infra Relatiedagen Hardenberg.
 
Niet alleen voor kopers, maar ook voor eigenaren van materieel en trucks zijn de veilingen interessant. Zij hebben de mogelijkheid om middels de veiling eenvoudig machines die ze niet meer gebruiken in geld om te zetten. Al meer dan 50 jaar werken allerlei grote en kleine bedrijven met het veilinghuis samen om hun overtollige machines, trucks en toebehoren te veilen.
De komende weken groeit het aanbod van de februari veiling, dat te vinden is op www.moerdijkveiling.nl. Er zijn momenteel al honderden machines opgenomen, waaronder gebruikte en ongebruikte graafmachines, walsen, schrankladers, dump trucks, shovels en meer. Iedereen die interesse heeft om te verkopen of mee te bieden kan contact opnemen met het veilinghuis. De veilingen zijn overigens openbaar toegankelijk, dus geïnteresseerden kunnen de veiling van dichtbij mee maken.
Bij Ritchie Bros. veilingen gelden geen minimum biedingen of vastgestelde prijzen, waardoor alle items altijd verkocht worden aan de hoogste bieders. Deze veilingmethode trekt bieders uit vele landen aan: bij een gemiddelde Moerdijk veiling doen bieders mee uit meer dan 70 landen, hetgeen een gunstige verkoopomgeving oplevert voor inbrengers.
 
Ritchie Bros. Auctioneers
www.moerdijkveiling.nl of www.facebook.com/ritchiebrosnederland
Standnr. 138a