Vernieuwde handgrader voor eenvoudig egaliseren

Artikel delen

De Keeroo is een vernieuwde handgrader waarmee je zeer eenvoudig kunt egaliseren. Deze egalisatie uitvinding kan door één persoon voortgetrokken worden of bij een breedste variant, met twee personen.
 
De handgrader is in twee uitvoeringen beschikbaar: de Keeroo 700A en de Keeroo 1200A. Het verschil zit in de werkbreedte. Keeroo 700A heeft een werkbreedte van 70 – 120 cm, terwijl de Keeroo 1200A een werkbreedte heeft van 120 – 210 cm. Daarnaast kan dit breedste model nog eens uitgebreid worden tot een breedte van 300 cm. Wanneer de uitbreidingsset 1200A wordt ingezet, wordt een tweede trekstang geplaatst, zodat de Keeroo door twee personen is voort te trekken.
De grootste voordelen van deze vernieuwde egalisator is de ergonomische uitballancering, de traploze breedte verstelling, de eenvoudige hoogte verstelling, de brede wielen met nauwelijks insporing en de verschillende afreiprofielen. Nimatech heeft deze Keeroo vanaf heden in het assortiment.
 
Nimatech b.v., Zeewolde, (036) 53 58 030,