Infra Relatiedagen Hardenberg 2016

Artikel delen

De zeventiende editie van Infra Relatiedagen Hardenberg vindt plaats op 2, 3 en 4 februari 2016. Een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al zestien jaar vormt deze driedaagse beurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Ze brengt alle voor u relevante professionals op één platform samen. Uiteraard besteedt GWW-Totaal eind januari 2016 uitgebreid aandacht aan deze beurs.

Elk jaar komen circa 19.000 infraprofessionals op Infra Relatiedagen af. Denk aan gemeenten, provincies, Rijkswaterstraat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Zij ontmoeten hier gemiddeld 300 exposanten uit de grond-, weg- en waterbouwbranche. Ook u kunt uw leveranciers ontmoeten en de hand schudden met nieuwe zakelijke relaties. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt in uw sector. In een persoonlijke, professionele omgeving komt u in contact met relevante bedrijven. Ontdek wat zij kunnen betekenen voor uw project. Uiteraard in de vertrouwde gemoedelijke sfeer die Infra Relatiedagen kenmerkt.

Nieuwe uitstraling

Niet alles blijft bij het oude: er waait een frisse wind door onze organisatie. Zo heeft de website van Infra Relatiedagen een nieuwe uitstraling gekregen. Die website is belangrijk voor uw registratie als bezoeker. Door uw online registratie ontvangt u een gepersonaliseerde badge als toegangsbewijs voor de vakbeurs. Daarmee haalt u meer uit uw beursbezoek. De badge is gekoppeld aan een nieuwe smartphone-app van Evenementenhal die volop ontwikkeling is. Via de app komt u in contact met een voor u relevante groep exposanten. Deelnemers kunnen uw badge scannen bijvoorbeeld. Uitwisselen van visitekaartjes is niet meer nodig en zo verdwijnen ze ook niet in de onderste bureaulade! Daarnaast biedt de app altijd de meest actuele en relevante beursinformatie.

Infra Relatiedagen 2016

Evenementenhal Hardenberg
2, 3 en 4 februari 2016
Meer informatie: www.evenementenhal.nl/infra
Gratis e-tickets aanvragen: www.evenementenhal.nl/infra-hb
Twitter: www.twitter.com/Infra_EH