Prijswinnend langsstaafprofielrooster

Artikel delen

ACO heeft de internationaal gerenommeerde iF Design award en Red Dot Design award in ontvangst mogen nemen voor één van haar nieuwste roostergoten. Het gaat om het antislip langsstaafprofielrooster uit de Multiline serie.
 
Een aantal specifieke eigenschappen doet het nieuwe rooster extra opvallen. Zo heeft dit type rooster brede staven in de lengte. Dat zorgt voor een mooie lengtewerking en zeer strak design. De afstand van 8 mm tussen de staven maakt dat hoge hakken niet vast komen te zitten in het rooster. Het is verkrijgbaar in RVS en verzinkt staal en voorzien van een onopvallend Drainlock® klemsysteem waarmee het in de goot wordt bevestigd. Dit zorgt, samen met de antislipstructuur, voor optimale veiligheid.
Wilfred Fontein, productmanager van ACO: ‘We zijn ontzettend blij met deze erkenning. Zowel de iF award als de RedDot award zijn belangrijke en internationaal erkende kwaliteitskeurmerken voor ons Multiline langsstaafprofielrooster. Het toont aan dat we niet alleen innovatief zijn op het gebied van productontwikkeling maar ook, en vooral, het design van onze producten hoog in het vaandel hebben staan.’
 
ACO, www.aco.nl