Nieuwe standaardgarantie van 3 jaar op Bobcat verreikers

Artikel delen

Waterloo, België – Bobcat heeft een nieuwe standaardgarantie van 3 jaar geïntroduceerd op het hele assortiment Bobcat vaste verreikers die in de fabriek in Pontchâteau in Loire Atlantique (Frankrijk) worden gebouwd. 
 
Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen van compacte apparatuur heeft Bobcat een reputatie gevestigd voor hoge kwaliteit in ontwikkeling, fabricage en klantenondersteuning. Voor alle modellen Bobcat vaste verreikers geldt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika nu standaard drie jaar garantie ter bevestiging van de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de in Pontchâteau gebouwde machines. 
 
De nieuwe garantie van drie jaar is niet alleen een bewijs van het vertrouwen in de Bobcat verreikers, maar ook van Bobcat's toewijding voor de gehele markt. Bobcat biedt bovendien een serie programma's voor uitbreiding van de garantie. De nieuwe garantie van drie jaar vergroot het vertrouwen van de klant en verhoogt de tweedehandswaarde van Bobcat verreikers. 
 
In de fabriek in Pontchâteau worden alle Bobcat vaste verreikers gebouwd. Het gehele traject, van ontwerp, ontwikkeling, productie tot verkooporganisatie, vindt daar plaats. Momenteel worden in de fabriek in Pontchâteau 14 verschillende modellen Bobcat verreikers gebouwd, met hefhoogtes van 5 tot 18 meter. 
 
Gedurende de afgelopen vier jaar werd een nieuwe generatie Bobcat verreikers voor de landbouwsector ontwikkeld, met een hefhoogte van 5,80 tot 7 meter: de TL358, TL358+, TL360, TL470 en TL470HF.
Deze modellen zijn in een AGRI-versie leverbaar en beschikken over een aantal extra functies voor meer comfort en productiviteit in de meeste toepassingen in de landbouw.  
 
Bobcat kan in Pontchâteau producten van de hoogst mogelijke kwaliteit bouwen door selectie van gerenommeerde toeleveranciers, een geïntegreerd ontwerpproces, betrouwbaarheids- en duurtests en een fabricageproces waarbij alle gebouwde machines individueel worden gecontroleerd en goedgekeurd.
 
Ga voor meer informatie over Bobcat en Bobcat producten naar de website www.bobcat.eu