Plantenbak en zitbank

Artikel delen

Een plantenbak en zitbank ineen. De FalcoQubic serie zorgt voor een fraaie toevoeging aan het straatbeeld met haar ontwerp en daarnaast voor meer groen in de omgeving. Beide producten zijn gemaakt van thermisch verzinkt staalplaat en aan de zijden afgewerkt met hardhouten elementen van FSC® gecertificeerd hardhout. De binnenbak van de plantenbak is van sendzimir verzinkte plaat.
 
De hoogte van de plantenbak is 47 cm en de breedte is 50 cm. De Qubic bank heeft een eenvoudig design zonder rug- en armsteunen. De zitbank is 80 cm lang en 47 cm hoog. De plantenbak en de zitbank zijn aan elkaar te koppelen door de sleuven aan de zijkanten van beide producten. Het is ook mogelijk om meerdere banken aan elkaar te koppelen.
De stalen delen van de Qubic producten zijn te poedercoaten in een gewenste RAL kleur. Met deze optie kunnen de plantenbak en zitbank naar smaak gepersonaliseerd worden. De producten uit de Qubic serie zijn geschikt voor plaatsing op een plein, straat, station of bedrijfsterrein.
Producent Falco is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in de inrichting van de (openbare) buitenruimte. Het bedrijf produceert fietsenrekken, fietsoverkappingen en andere typen overkappingen in allerlei soorten en maten. Het gaat daarbij om producten die het fietsen stimuleren. Daarnaast levert men verkeersvoorzieningen, zoals afzetpalen, parkeerbeugels en slagbomen. Verder produceert het bedrijf straat- en/of parkmeubilair, zoals banken, stoelen, picnictafels, afvalbakken, plantenbakken en groenbescherming.
 
Falco, www.falco.nl