Duurzame en energiezuinige waternevelaars

Artikel delen

Dehaco is ook in 2016 weer van de partij als exposant tijdens de TKD. Naast de IBEX sloophamers en DSG sorteergrijpers, zijn nog een paar mooie in het oog springende producten te zien, zoals de nieuwe Tera waternevelaars.

Duurzaamheid, besparen en milieuvriendelijkheid zijn drie belangrijke kernwoorden voor de nieuwe Tera waternevelaars. Het principe van de Tera waternevelaars is dat je alleen verbruikt wat je nodig hebt, het gaat dus om het effectieve water- en energieverbruik. De gestroomlijnde conus, de energie-efficiënte ventilatiemotor, de ventilatiebladen met geluidsreductie en een energiebesparende Demto-rotor-vernevelkop maken deze waternevelaars tot de zuinigste in zijn klasse als het gaat om energie- én waterverbruik. Door de machine in te stellen op ‘Eco’ wordt er zeker 35% minder energie verbruikt, terwijl de worpafstand met slechts maximaal 15% afneemt.
 
Betonscharen en trilblokken
Nieuwe aanwinst zijn verder de MCR betonscharen. De lijn betonscharen zoals u die al kent is uitgebreid met drie scharen die geschikt zijn voor mini en midi graafmachines. Bij de keuze van het juiste uitrustingsstuk voor sloopwerkzaamheden wordt er doorgaans gesproken over grootte, knipkracht, gewicht en bekopening, zodat de tool passend is voor het werk dat ermee gedaan moet worden. Met de nieuwe MCR-betonscharen bewijst Dehaco: de grootte doet er niet toe! De MCR betonscharen kennen geen uitdaging als het gaat om het knippen van beton met en zonder bewapening. Ze kunnen voor uiteenlopende sloopwerkzaamheden worden ingezet. Inpandig of uitpandig, van klein tot middelgroot. De scharen zijn eenvoudig in gebruik, solide ontworpen, licht van gewicht en betrouwbaar.
De DSG 13000 met een gewicht van 13000 kg daarentegen, is geschikt voor graafmachines in de klasse 100 – 200 ton en wordt dé publiekstrekker op de stand van Dehaco.
Ook zijn de Hyrax trilblokken te zien. Dit nieuwe type trilblok wordt gekenmerkt door een doordacht ontwerp, waarbij is gekeken naar meer efficiëntie: meer slagkracht en een lager eigen gewicht. Het resultaat is een blok dat de beste prestaties levert in gewicht/slagkracht verhouding.
 
Dehaco
www.dehaco.nl
Kavelnr. 106