Informatiepunt (land)bouwverkeer en ontbijtsessie

Artikel delen

CUMELA Nederland opent op haar stand op de Technische Kontakt Dagen (standnummer 164, vlakbij bij de ingang) een speciaal informatiepunt over (land)bouwverkeer.
 
Op de stand kan de beursbezoeker terecht met allerhande vragen over (land)bouwverkeer. Door recente en aankomende wijzigingen in de wet- en regelgeving leven er veel vragen bij ondernemers, chauffeurs en machinisten. Een paar voorbeelden:

  • Wanneer moet ik een T-rijbewijs (trekkerrijbewijs) hebben voor het rijden op een wiellader of graafmachine?
  • Geldt dat alleen op de weg?
  • Moet ik ook een eigen kenteken aanvragen voor een aanhangwagen achter mijn graafmachine?
  • Hoe breed mag een voertuig zijn?
  • Geldt het T-rijbewijs ook voor heftrucks op de weg?

 
De medewerkers van CUMELA Nederland – de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra – staan op de TKD en vanzelfsprekend het hele jaar door paraat om ondernemers te helpen in hun bedrijfsvoering, door het beantwoorden van vragen over (land)bouwverkeer.
 
Ontbijtsessie CUMELA Nederland
Op vrijdag 27 mei organiseert CUMELA Nederland tussen 08.00 en 10.00 uur voor alle ondernemers in groen, grond en infra een ontbijtsessie op de TKD. Tijdens de ontbijtsessie hoort u, onder genot van broodjes en koffie, meer over de toegevoegde waardes van cumelabedrijven voor hoofdaannemers. Een ander belangrijk onderwerp is: hoe ‘vermarkten’ we deze toegevoegde waardes optimaal bij opdrachtgevers. Wat is daarvoor nodig? Hoe pak je het aan?
 
U kunt zich via www.cumela.nl/tkd aanmelden voor deze ontbijtsessie. Dan staat er ook een prima ontbijt klaar.