Troostwijk Veilingen – Grootste industriële (online) veilinghuis van Europa – neemt deel aan de InfraPro 2016!

Artikel delen

Troostwijk Veilingen B.V. neemt deel aan de zevende editie van de vakbeurs Recycling en InfraPro 2016 met een prachtige stand én een keur aan infra- en recyclingmaterieel. Dit materieel is te bezichtigen, in het kader van de online veiling die sluit op 27 oktober, gedurende alle beursdagen van de Recycling en InfraPro 2016, van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober. U kunt onder andere de volgende machines komen bekijken: een "Fuchs" overslagkraan uit 2012, met 13! werkuren op de teller, een "Lefort" guillotine schrootschaar uit 2010, "Haulotte" verreikers, "Still" en "Linde" vorkheftrucks en een "Ducker" houtversnipperaar. Bieden kan op onze website t/m donderdag 27 oktober. Troostwijk Veilingen B.V. en de machines zijn te vinden op de beursvloer bij standnummer 352.

Voor meer informatie over de machines, de veiling of onze deelname aan de Recycling en Infrapro 2016, bezoek onze website www.TroostwijkAuctions.com of kom langs bij onze stand (nummer 352) tijdens de Recycling en Infrapro 2016 in Evenementenhal Gorinchem!

Tot ziens in Gorinchem of online!