Online executieveiling “Grondverzetmachines en bouwmaterieel”

Artikel delen

Van 18 t/m 21 november 2016 organiseert BVA Auctions een online executieveiling i.o.v. pandhoudster wegens bedrijfsbeëindiging van Van De Bor B.V. h.o.d.n. Kieft Straatwerken.

Grondverzetmachines en bouwmaterieel
Het aanbod bestaat uit o.a.: Volvo vrachtwagen type FM9, 2x Terex mobiele graafmachines type TW85, New Holland tractor type T7030, Jako gronddumper type Tiger 200SK, Ahlmann-Giant-Paus-Venieri shovels, 2x Optimas bestratingsmachine, mini graafmachine, Iveco BE combinatie, aanbouwdelen t.b.v. bestratingsmachines, aanbouwdelen t.b.v. grondverzetmachines, bedrijfswagens, aanhangwagens, mobiele compressors, containerbakken, trilplaten, stenenknippers, motorslijpers, stampers, verkeersborden, bestratingsmaterialen, etc.

Aanbod bekijken
Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op vrijdag 18 november 2016 van 12:00 uur tot 17:00 uur aan de Hoge Eng Oost 50, 3882 TN Putten
Het bieden start op vrijdag 18 november vanaf 18:00 uur en sluit op maandag 21 november 2016. Voor meer informatie ga   naar de veiling!   

Over BVA Auctions B.V. 
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.