Van Wylick introduceert kleinste én sterkste glasbolreflector

Artikel delen

“We wisten al dat  onze LUX glasbolreflectoren erg sterk waren in vergelijking met andere fabrikanten maar deze ontwikkelingen zijn echt uniek te noemen”, aldus directeur Chris van Wylick van het gelijknamige familiebedrijf Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V. uit Sint-Michielsgestel.
 
Van Wylick doelt op twee innovaties in zijn vakgebied. Ten eerste naar de verbetering van zijn product naar een druksterkte van 80 ton. Hoewel het dagelijkse verkeer natuurlijk geen 80 ton weegt geeft dit wel de extreem hoge impactsterkte weer, resulterend in een extreem lange levensduur.
 
Ten tweede introduceert van Wylick met trots een vijfde variant in zijn assortiment ‘de LUX 5’, kleinste én sterkste glasbol ter wereld. De LUX 5 heeft een diameter van 50 mm en steekt slechts 9 mm boven het wegdek uit. Het unieke aan de reflector is dat door zijn compacte formaat nog snellere montage in asfalt én beton mogelijk is. Wat Van Wylick betreft komt de toepassing op snelwegen dan ook steeds dichterbij.
 
Glasbolreflectoren krijgen steeds meer aandacht in de ontwikkeling van een veilige én duurzame infrastructuur. De toepassing van glasbolreflectoren biedt gemeenten en provincies een realistische mogelijkheid om een besparing op energiekosten te realiseren én CO2 uitstoot te verminderen. Afhankelijk van de situatie kan de openbare verlichting gedimd of zelfs uitgeschakeld worden.
 
Voor meer informatie:
www.wegdekreflectoren.nl
073 55 101 55
post@wylick.nl