Twee online veilingen materieel “Betonbouw, GWW van der Horst”

Artikel delen

Na twee succesvolle online veilingen van het materieel  van Beton-, Grond-, Weg- en Waterbouw Van der Horst, wegens bedrijfsbeëindiging, organiseert BVA Auctions tot en met 25 januari 2017 nog twee online veilingen.

Grondverzetmachines en bouwmaterieel
Het aanbod bestaat uit o.a.: Case – Komatsu graafmachines, Terberg containerwagen, Nooteboom 4-assige kuipdieplader, aanhangwagens, trilplaten en stampers, laserinstrumenten, theodolieten, rioollasers, aggregaten, compressoren, bronbemalingspompen, dompelpompen, zwerfstroomkasten, directie-, kantoor- en kantine-units, elektrische, pneumatische en handgereedschappen, etc.

Aanbod bekijken
Bezichtigen van het aanbod is mogelijk op vrijdag 20 januari 2017 van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de Paasweg 17, 4064 RN Varik.
Veiling 1 sluit op dinsdag 24 januari en veiling 2 op woensdag 25 januari 2017.
Voor meer informatie klik hier voor  Veiling 1  en hier voor  Veiling 2  !

Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen bezoekers en meer dan 1.200.000 geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.