Voorkom onkruid in plaats van bestrijden

Artikel delen

Stomen, branden of borstelen kosten veel tijd, brandstof en geld. Het onkruid komt terug en een mechanische bestrijding moet steeds herhaald worden. De oplossing is simpel, want het vervangen van de voegen kan tegenwoordig zeer snel en eenvoudig uitgevoerd worden. Met de “Powerclean” verwijdert Normeco de zandvoegen 100 x sneller dan traditionele methodes. Er wordt geen water gebruikt, waardoor er geen overlast is voor de omgeving.

Met een speciaal ontwikkelde techniek spuit de Powerclean het zand uit de voegen tot ongeveer 1 meter naast de machine en hier kan het zand eenvoudig worden weggeveegd. Eventuele wortels worden eenmalig weggebrand en een 2e bewerking met de Powerclean haalt het zand weg tot aan de gewenste diepte.  Daarna worden de voegen opnieuw gevuld en u heeft nooit meer last van onkruid.

Aqua XP is een hoogwaardig waterdoorlatend voegzand. Het voegzand is gemengd met een sterk bindmiddel, vacuüm verpakt en gebruiksklaar. Na verwerking heeft u minimaal 5-10 jaar geen last van onkruid. Het kan snel en eenvoudig worden aangebracht op een vochtige ondergrond. Zeer smalle voegen vanaf 1 mm breed kunnen gewoon gevoegd worden. www.normeco.nl