Introductie beton lever stations

Artikel delen

In 2016 was er de succesvolle start van Betonstations.nl met de eerste afhaalstations voor kleine hoeveelheden (vanaf 150 liter) kant en klare beton en andere cementgebonden producten. In 2017 introduceert Betonstations.nl de beton lever stations.
 
De klanten hoeven niet alleen meer af te halen, maar kunnen hun benodigde beton ook laten bezorgen. Alles wordt ter plekke geproduceerd: dus nooit teveel of te weinig, geen afval en op de tijd die het beste uitkomt.
Betonstations.nl is een franchiseformule. Dat verklaart de snelle groei. ‘Franchisenemers zijn klantvriendelijker dan filiaalbedrijven’, zegt Herwie Cornelissen, bedenker en eigenaar van de formule. ‘Het heeft jaren geduurd voordat we de juiste machine voor de Nederlandse markt hadden ontwikkeld. Maar sinds vorig jaar zijn we zeer tevreden met de machine en de franchisenemers ook.’
De machine doseert snel en eenvoudig de diverse grondstoffen. Door middel van een schroefmenger komt het product op de aanhanger of in de kruiwagen: goede kwaliteit voor een lage prijs. Het idee van afhalen en bezorgen, ter plaatse gemengd, is al jaren gemeengoed in Duitsland en Groot Brittannië. In beide landen bestaan honderden afhaal- en leverstations. ‘Nederland loopt op dat gebied nog jaren achter’, volgens Cornelissen, die veel ervaring heeft met beton.
Zelfverdichtende beton, cementgebonden gietvloeren, snelbeton; allemaal producten die met mobiele mixers gemaakt kunnen worden, van kleine hoeveelheden tot grote. In 2018 komt Betonstations.nl met een nieuwe innovatie: Asfaltstations.nl. Koud asfalt, gebaseerd op 100% gerecycled materiaal, voor afhalen en bezorgen. Volgens de bedenkers uniek in vrijwel heel Europa. 
 
Betonstations.nl
www.betonstations.nl
Standnr. 605