Innovatieve XROK trommelzeef

Artikel delen

Tijdens de Infra Relatiedagen introduceert Delta Machinery de nieuwe XROK Rotator 380 trommelzeef. De XROK Rotator 380 is een moderne, zeer compacte, mobiele zeefmachine die tegen een zeer concurrerende prijs wordt aangeboden.
 
De krachtige Rotator 380 is dé oplossing voor het zeven van zand, mineralen, recycling materialen, grind, afval, teelaarde, compost en hout snippers van verschillende groottes. Door het plaatsen van andere zeefnetten (10-60 mm) is de maaswijdte eenvoudig te verstellen en biedt de XROK Rotator 380 een oplossing voor materialen van verschillende groottes.
Omdat de zeefmachine een eenvoudige constructie en een uitneembare zeeftrommel heeft, is hij zeer gemakkelijk in gebruik. Daarnaast is de trommelzeef robuust en soepel, heeft een laag geluidsniveau en laag brandstofverbruik. Doordat de machine kan worden geleverd met rups- of wielonderstel, kunt u hem op alle ondergronden gebruiken.
Delta Machinery is exclusief distributeur voor XROK machines en biedt u de mogelijkheid om de XROK Rotator 380 te huren of te kopen. Daarnaast levert Delta Machinery trainingen in het bedienen en onderhouden en after-sales service van de machine.
 
Delta Machinery
www.xrok.com.
Standnr. 551