Infra Relatiedagen 2017 biedt breed randprogramma

Artikel delen

De beursorganisatie van Infra Relatiedagen 2017 in Hardenberg maakt bekend dat dit jaar meer exposanten deelnemen aan de vakbeurs dan vorig jaar. Naast een bruisende beursvloer met ruim 330 exposanten is er ook een inspirerend randprogramma verspreid over de drie beursdagen. Zo wordt er een veiling voor KiKa georganiseerd en zijn er diverse workshops en lezingen.
 
Infra Relatiedagen Hardenberg vormt al zeventien jaar een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 18.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. De hele infrasector is met ruim 330 exposanten goed vertegenwoordigd tijdens deze beurs. Hierbij kunt u denken aan aannemers, materieel leveranciers, pompenleveranciers, ingenieurs- en adviesbureaus en overige bedrijven uit de GWW-sector.
 
Randprogramma
Net als voorgaande jaren is er weer een goed gevuld randprogramma. Zo zijn er diverse workshops, met onderwerpen als ‘bouwen aan vertrouwen’. In samenwerking met Ritchie Bros. Auctioneers en Bouwend Nederland wordt voor de tweede maal een veiling voor KiKa georganiseerd (zie elders in deze nieuwsbrief). Daarnaast wordt er veel aandacht aan de toekomst besteed. Onderdeel hiervan is studenten uit de sector naar de beurs trekken door middel van speciale programma’s voorafgaand of tijdens de beurs. Maar 2017 staat ook in het teken van meer beleving creëren. Het opzetten van uitgebreide demonstratiemogelijkheden voor pompenleveranciers is hier een voorbeeld van.