Atlas Copco gaat nog nauwer samenwerken met SAES International in Weert

Artikel delen

Met ingang van 1 februari 2017 zal SAES International als exclusieve dealer optreden voor de MB, HB sloophamers en de SDT sloopgereedschappen. Ook voor wat betreft alle originele onderdelen (en beitels) wordt SAES exclusieve dealer. Daarnaast zal Atlas Copco ook het volledige serviceprogramma dat betrekking heeft op deze producten onderbrengen bij SAES International.
 
Atlas Copco heeft de keuze voor de nauwe samenwerking met SAES International gemaakt op grond van de kennis en ervaring die het bedrijf in meer dan 33 jaar heeft opgedaan met de verkoop en service van sloopgereedschappen. Met SAES als partner is Atlas Copco in staat de afnemers in het segment van de zwaardere hydraulische aanbouwdelen nog beter te bedienen.
 
SAES International beschikt over een eigen voorraad Atlas Copco-aanbouwdelen en -onderdelen en kan daarnaast rekenen op het Atlas Copco-distributiecentrum te Hoeselt. Zo is een hoge leversnelheid aan de markt gegarandeerd. Bovendien biedt het bedrijf de mogelijkheid tot flexibel en tijdelijk gebruik van de hydraulische attachments. Daarnaast heeft SAES International een grote voorraad aan sloophamers tot 10 ton eigen massa voor tijdelijke inzet.
 
Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in de goed geoutilleerde werkplaats van SAES International in Weert of op klantlocatie. Klanten kunnen rekenen op betrouwbare service: 24 uur per dag, 7 dagen per week. In combinatie met de wereldwijde service van Atlas Copco is goede technische ondersteuning te allen tijde gewaarborgd.