Innovatieve oplossingen voor infra reiniging

Artikel delen

Een mobiele water-recycling installatie voor hogedruk wegdekreinigers en de krachtigste wegdekdroger van Nederland. Wolfswinkel Reiniging BV biedt naast de verhuur van veegzuigwagens, wegdekreinigers en kolkenzuigers nieuwe innovatieve oplossingen voor infra reiniging.
 
Mobiele water-recycling
Met het gebruik van hogedruk wegdekreinigers in de infrastructuur wordt veel water gebruikt. Dit afvalwater zal uiteindelijk ook gelost moeten worden. Wolfswinkel heeft in eigen beheer een mobiele water-recycling installatie ontwikkeld. Dé oplossing voor afvalwater bij wegdekreiniging. Met deze installatie wordt het opgezogen water gerecycled zodat het opnieuw gebruikt kan worden bij het reinigen na bijvoorbeeld freeswerkzaamheden. De capaciteit van deze installatie bedraagt circa 400 liter per minuut, een vuil watertank van 15 m3 en een schoon watertank van 15 m3. Deze installatie is vanaf medio maart beschikbaar.
 
Wegdekdroger
Het bedrijf heeft de beschikking over een wegdekdroger. De wegdekdroger (SurfaceJet) is een machine, uitgerust met een LGH2500 Turbojet gasturbine, die een grote hoeveelheid zeer warme lucht produceert. De machine heeft een capaciteit van 7-10 m³ lucht/450°/sec en is daarmee de krachtigste wegdekdroger van Nederland. De hete luchtflow kan buiten het wegdekdrogen ook worden toegepast bij: opwarmen, na-verdichten, verhitten, blazen en het sneeuw- en ijsvrij maken van op- en afritten, bruggen en viaducten.
Sneeuw veroorzaakt vaak grote problemen vanwege chemicaliën/milieu-eisen voor gladheidbestrijding op vliegvelden. De SurfaceJet biedt een oplossing door niet alleen sneeuw weg te blazen maar deze ook te smelten, waardoor het smeltwater via bestaande afwatering kan wegvloeien. Ondergronden kunnen snel worden gedroogd, opgewarmd en/of schoon geblazen, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan.
 
Wolfswinkel Reiniging bv
www.wolfswinkelreiniging.nl
Standnr. 117