Roostergoot verkrijgbaar in vier designs

Artikel delen

Dat roostergoten ook mooi kunnen zijn bewijst de URBAN-I. Die is de eerste zelfdragende roostergoot met designrooster. Dit model biedt nu zelfs nog grotere ontwerpvrijheid met de lancering van drie nieuwe roosterdesigns, elk verkrijgbaar in 140 RAL-kleuren.
 
Behalve dat door de nieuwe roosterdesigns optimale integratie in het ontwerp van de openbare ruimte mogelijk is, garandeert het rooster ook een zeer hoge opnamecapaciteit. Alle URBAN-I ontwerpen zijn afgestemd op de moderne eisen ten aanzien van inrichting van de openbare ruimte. Naast het reeds bestaande Vibration design, is de collectie nu uitgebreid met drie nieuwe ontwerpen, geïnspireerd op de stedelijke dynamiek: het speelse design van de Meteor, de golvende ronde vormen van de Écume en het dynamische lijnenspel van de Wakamé.
De roostergoot is gemaakt van 100% gerecycled gietijzer en beton en garandeert een hoge technische kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij het geïntegreerde, zelfdragende I-type systeem is de URBAN-I eenvoudig en snel te plaatsen, waardoor kan worden bespaard op kostbare installatiematerialen.

Roostergoot verkrijgbaar in vier design: http://intercodaminfra.com/products/urban-i-roostergoot/74/urban-i-roostergoot

 
Intercodam Infra
www.intercodaminfra.nl