Flexibele en betaalbare onkruidbestrijding

Artikel delen

In een branche waarbij gemeenten en aannemers onkruid chemievrij moeten bestrijden, zijn machines tegenwoordig niet alleen te koop, maar ook te huur. In het concept Huurwave kunnen gebruikers machines van Wave huren. In totaal beschikt Huurwave over vijftien te verhuren machines van twee types.
De Sensor Serie 1.0-machine is gebouwd op een Holder C242-werktuigdrager met een hoge bewerkingscapaciteit van zo'n 30.000 m2 per dag; dit in combinatie met de sensorgestuurde doseerunit/werkbak. De Sensor Serie 2.0-machine is gebouwd op een Holder C250-werktuigdrager met een hoge bewerkingscapaciteit van circa 400 hectare per groeiseizoen, in combinatie met de sensorgestuurde werkbak. Huur is mogelijk voor de duur vanaf een week tot een halfjaar of langer, inclusief het onderhoud. Huren heeft als voordeel dat er geen sprake is van eigenaarschap en daardoor geen afschrijvingen, overige exploitatiekosten en risico's. De afnemer betaalt enkel huur en de machine wordt ingezet naar behoefte.
 
Huurwave
www.huurwave.nl