TRANSSCOPE EN PLANDEM BUNDELEN KRACHTEN

Artikel delen

Transscope Voertuigsystemen combineert hun blackbox met de digitale-planningsdesk van Plandem. Daarmee bieden ze bedrijven, waar dagelijks veel buitendienstmedewerkers en werkzaamheden worden ingepland, een efficiënte planning met realtime inzicht in de locatie van medewerkers en totaal overzicht in wagenparkbeheer.

Met het online planbord kunnen op kantoor eenvoudig afspraken ingepland en  werkbonnen ingezien worden. Het planbord biedt realtime overzicht van de locaties van de medewerkers en laat zien wie er achterloopt op de planning. Daardoor kan de planning direct worden aangepast en kan de klant op tijd worden geïnformeerd. Het plansysteem meldt ook of een medewerker eerder klaar is en adviseert realtime welke order in de buurt beschikbaar is.

Voor de buitendienstmedewerkers is er de eenvoudig te bedienen app. Hiermee beschikt hij altijd over een digitale werkbon met de meest recente orderdata en kan hij eenvoudig gebruikte materialen, foto’s en opmerkingen toevoegen. Zodra de order is uitgevoerd tekent de klant digitaal en wordt de order direct in de planningsdesk verwerkt. Hierdoor raken er geen papieren werkbonnen meer kwijt, worden minder fouten gemaakt en kan het werk snel gefactureerd worden.

De Transscope blackbox, met het Keurmerk RitRegistratie-Systemen, levert eenvoudig een fiscaal sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst. Daarnaast registreert de blackbox automatisch veel gegevens zoals gereden kilometers en uren, meest bezochte locaties, trajecten en stilstand. Met deze gegevens kunnen medewerkers en materieel efficiënter worden ingezet, routes beter worden gepland en er interne efficiencyslagen worden gemaakt.

Transscope Voertuigsystemen B.V.
Moerheimstraat 83b
7701 CC  DEDEMSVAART
T +31 – (0)523 – 61 53 23
F +31 – (0)523 – 61 43 03