Aanbestedingsjurisprudentie in de praktijk

Artikel delen

In de uitgave ‘Aanbestedingsjurisprudentie in de praktijk’ behandelt aanbestedingsdeskundige Theo van der Linden in normaal Nederlands en zonder juridisch jargon meer dan 200 rechtszaken. Deze betreffen aanbestedingen uit de periode 2012-2016 die een groot effect op de dagelijks praktijk van het aanbesteden hebben.
 
Over de eerste editie van deze uitgave schreef Peter Streefkerk in zijn recensie op Aanbestedingscafe.nl: ‘Het boek ‘Aanbestedingsjurisprudentie in de praktijk’ mag absoluut niet ontbreken in de boekenkast van iedereen die dagelijks met het aanbesteden en de gevolgen daarvan te maken heeft. Dit betekent automatisch dat het boek niet alleen interessant is voor inkopers, maar ook voor onder andere verkopers, accountmanagers, projectleiders, juristen en leidinggevenden van die medewerkers. De wijze waarop het boek is ingedeeld voorkomt tevens dat je ‘gedwongen’ wordt het boek in één keer uit te lezen. Het vormt een zeer waardevol naslagwerk, waarmee je fouten of overbodige acties in de aanbestedingspraktijk van alle dag kunt voorkomen.’
 
Theo van der Linden is ook vaste columnist van GWW-Totaal. De prijs van deze uitgave is € 39,95 (ex btw en verzendkosten). U kunt het boek uitsluitend per email bestellen via vdlc@bart.nl. Meer info: www.aanbesteding.nl.