Blackbox voor maximaal materieelbeheer

Artikel delen

Bent u met uw bedrijf werkzaam op het gebied van de aanleg van ondergrondse infrastructuur? Dan maakt u gebruik van veel (groot) materieel zoals boorinstallaties, kabelploegen, sleuvengraafmachines en nog veel meer. Allemaal machines die stuk voor stuk kostbaar zijn in aanschaf en onderhoud. De Transscope blackbox zorgt voor efficiëntie in het gebruik van uw materieel, besparing in onderhoudskosten en directe alarmering bij diefstal.
 
De Transscope blackbox biedt u realtime inzicht in waar uw materieel zich bevindt. U weet dus ook direct welke machine zich het dichtste bij een spoedklus bevindt en kunt u daar snel op inspelen. U heeft eenvoudig inzicht in het daadwerkelijk gebruik van uw machines en hoe lang ze op een bepaalde locatie zijn geweest. Daardoor kunt u beter sturen op de uit te voeren werkzaamheden en voorkomt u bovendien onnodige aanschaf van nieuw materieel.
Zeker voor de grotere en duurdere machines is het essentieel om te weten wat de actuele status, ook gezien het onderhoud is. Daarom ontvangt u per e-mail, meldingen over benodigd onderhoud van een machine of andere signaleringen. Uw onderhoudsafdeling kan de reparatie of het onderhoud direct en zo efficiënt mogelijk inplannen. Hiermee voorkomt u schades en dure reparaties door te laat onderhoud.
Aanhangers en machines worden verder soms onbeheerd op een locatie achtergelaten waardoor ze een makkelijk doelwit voor diefstal zijn. Met Transscope Geofencing kunt u een gebied rondom uw geparkeerde materieel markeren en krijgt u direct een melding als dit gebied wordt verlaten. Bij diefstal kunt u dan direct uw materieel via Transscope Track en Trace opsporen. De Transscope Blackbox is geschikt voor toepassing op vrijwel al uw materieel.
 
Transscope Voertuigsystemen b.v. , www.transscope.nl.